iPhone abonnement

Neem je een abonnement of een losse iPhone? Een telefoon zoals de iPhone 6S is bijvoorbeeld met niet alleen als los toestel te koop maar ook met een iPhone abonnement. De iPhone kost honderden euro’s als los toestel; vaak gaat het zelfs om bedragen van meer dan 700 euro voor een nieuwe iPhone. Ten opzichte van de overige opties die beschikbaar zijn om een iPhone te kopen heeft een abonnement veel pluspunten. Dit is de verklaring waarom de meeste iPhone gebruikers voor een abonnement hebben gekozen.

Lage kosten voor de iPhone
De iPhone wordt bij veel van de aanbieders voor 0 euro aangeboden als het gekocht wordt met een abonnement. Er hoeft dan niets betaald te worden bij de aanschaf van de iPhone. Een gratis iPhone is echter vaak alleen te krijgen met een met een abonnement met een enorm hoge maandlast. Bij een iPhone abonnement van 50 euro per maand moet er een klein bedrag betaald worden. Dit geldt echter voor de nieuwe iPhones zoals de iPhone 6S en 6S Plus. De “oudere” modellen iPhones zijn goedkoper te verkrijgen. De prijzen van al deze abonnementen kun je vergelijken op websites zoals iAbonnement.

Geen zorgen om beltegoed
Er is geen beltegoed benodigd bij een iPhone abonnement. Bij een abonnement voor een iPhone betaal je iedere maand afgesproken maandtarief. Voor dit bedrag krijg je een vast aantal minuten, sms’jes en mb’s. Dit heet de bundel van het abonnement. Het aantal minuten, sms’jes en mb’s kun je gebruiken tot de bundel op is. Als de meer verbruikt dan wordt de telefoonrekening hoger en moet je bijbetalen.

Altijd internetten, sms’en en bellen
Met een iPhone abonnement weet je zeker dat je op elk ogenblik kunt bellen, sms’en en internetten. Er is immers geen beltegoed dat op kan raken. In het geval van een noodgeval ben je altijd bereikbaar en kun je zelf ook bellen. Voor veel mensen is dit een belangrijk gegeven. Je wilt immers toch niet verdwaald raken en vervolgens je iPhone niet kunnen gebruiken? Om deze reden is een iPhone abonnement de eerste keuze voor iPhone gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>