Gebruikt kantoormeubilair

Voor uw woon- of kantoorinrichting bent u opzoek naar kantoormeubelen. U zult zich in eerste instantie afvragen: ‘Kan ik daar op besparen dan?’. Voor de meeste mensen bestaan er twee keuzes. Je gaat of naar een meubelzaak of je kiest ervoor om op marktplaats te gaan rondkijken. Gelukkig is er ook een derde mogelijk, die steeds populairder begint te worden. Gebruikt kantoormeubilair bij bedrijven. En wellicht had u dit niet verwacht maar het bestaat al.

Er zijn steeds meer bedrijven die inspelen op de vraag vanuit de markt om gebruikte kantoormeubelen aan te bieden aan hun klanten. Deze bedrijven kopen het gehele kantoormeubilair op bij faillissementen. Vervolgens worden eventuele beschadigde kantoormeubelen compleet gerepareerd (in dien nodig en waar mogelijk) of weg gegooid. U kunt er vanuit gaan dat de tweedehands kantoormeubelen van een goede kwaliteit zijn. Controleer uiteraard wel altijd even goed de staat van deze meubelen De meeste grote webshops (zoals bijvoorbeeld www.vgtrading.nl) geven uiteraard een goede serivce aan de klanten die gebruikte kantoormeubelen kopen. Zij staan open voor telefonisch contact en de mogelijkheid is daar om ook een afspraak te maken om te komen kijken.

Onder het assortiment vallen bij veel van deze bedrijven merken als Ahrend, Haworth en Axia. Naast deze merken vind je nog veel meer van dit soort populaire, grote merken. Het prijsverschil kan oplopen tot honderden euro’s, voor stoelen die kwalitatief heel erg sterk zijn. Ook bij bureaus en dergelijke moet je je afvragen hoe lang een bureau gebruikt is en of je dit prijsverschil het waard vind. Wij denken van wel, een bureau krijgt bij iedereen wel eens een krasje, toch?

Links
kasten links Uwpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>